|
SİVAS İMRANLI BAHADUN(SARIÇUBUK) KÖYÜ FORUMU

|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
bahadun Site Admin

|
Tarih: Pts Ağu 17, 2009 12:01 pm Mesaj konusu: Duyarlı Bahadun'lular Kapak Toplayarak Yardım eli... |
|
|
Duyarlı Bahadun'lular Kapak Toplayarak Yardım eli...
Datça'da bulunan Duyarlı Bahadunlular Pet Şişe kapakları ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne yardım eli uzatıyorlar.
İstanbul'da bulunan "Mavi Melekler" adlı bir yardım grubu Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına düzenlenen kampanya çerçevesinde sokaklarda ve çöplerden pet şişe kapakları topluyorlar.
Datça'ya hem tatillerini geçirmek için hemde tatilleri süresinde özürlü çocuklara yardım etmek için sıcak havalara aldırmadan köşe bucak pet şişelerin kapaklarını toplamaya devam ediyorlar. Yardım gönüllülerinin yaptıkları bu özverili çalışmaya Datça esnafları tarafından taktir edilirken, kapak toplama işleminde de yardımcı oluyorlar.. Ali Ekber Yıldırım'ın Haberi için Tıklayınız!
http://datcaekspres.com/haber/haber_detay.asp?haberID=1935 _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|